Prijzen

Voor het seizoen vanaf 27 maart tot 2 november 2020 gelden de navolgende standaardtarieven:

Weekend  : €  300,-  *)
Midweek  : €  300,-  *)
Week  : €  600,-  *)

Let op: een opslag van 20% bovenop de standaardtarieven geldt voor het hoogseizoen. Het hoogseizoentarief is van toepassing in het paasweekend (10 t/m 13 april), de meivakantie (25 april t/m 4 mei), Hemelvaart (21 mei), het pinksterweekend (29 mei t/m 1 juni) en de zomervakantie (3 juli t/m 31 augustus).

Een opslag van 10% geldt voor de herfstvakantie (9 oktober tot en met 26 oktober).

Per boeking worden € 30,- administratiekosten in rekening gebracht alsmede € 40,- voor de eindschoonmaak en een waarborgsom van € 200,-. Binnen 14 dagen na de reserveringsbevestiging dient u voorts een aanbetaling te doen van € 200,-.

De betaalde waarborgsom wordt na uw verblijf, na inspectie, binnen 14 dagen naar u teruggeboekt, eventueel na vermindering van kosten ter vergoeding van beschadigde zaken, kosten voor drinkwater, linnengoed of kosten voor het verwijderen van achtergelaten afval.

Een weekend begint op vrijdag en eindigt op maandag. Een midweek begint op maandag en eindigt op vrijdag. Een week begint op vrijdag of maandag en telt 7 overnachtingen.

Er kan alleen per weekend, midweek, we(e)k(en) of combinaties hiervan worden geboekt. In de periode van november-februari wordt de boot niet verhuurd.

Voor het seizoen 2021 kunt u vanaf 1 februari 2021 weer informeren naar de mogelijkheden om te kunnen reserveren.

*) Op al onze boekingen zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing. De prijzen voor de huur zijn exclusief € 30,00 administratiekosten,€ 40,00 schoonmaakkosten, toeristenbelasting en exclusief een borg van € 200,00. De waarborgsom dient vooraf te worden voldaan en wordt na uw verblijf, na grondige inspectie, binnen 14 dagen teruggeboekt, eventueel na vermindering van kosten ter vergoeding van beschadigdezaken, kosten voor drinkwater, linnengoed of kosten voor het verwijderen van achtergelaten afval.

Met het oog op calamiteiten, moeten wij weten welke gasten overnachten in de accommodatie. Daarom vragen wij van alle gasten de namen, adressen en telefoonnummers. Voorts vragen wij u ook de gegevens van een thuisblijver. Uw reservering is pas definitief indien en zodra wij alle benodigde gegevens van u hebben ontvangen. De verstrekte gegevens worden door ons uitsluitend voor administratieve doeleinden bewaard en worden nooit voor commerciële doeleinden door ons aan derden beschikbaar gesteld. In geval van calamiteiten zullen wij uw gegevens, indien nodig, uiteraard wel ter beschikking stellen van hulpdiensten.

Vaste-gastenkorting

Wij zien onze gasten graag terugkeren. Daarom bieden wij u als hoofdhuurder bij een tweede boeking een korting van 15%. Bij de aanvraag voor een reservering dient u uw naam en adresgegevens en de periode waarin u eerder op de boot verbleef te vermelden en zelf aan te geven dat u gebruik wenst te maken van de vaste-gastenkorting.

Huurperiode

De huurperiode start op de eerste dag vanaf 15.00 uur en eindigt op de laatste dag om 11.00 uur. De sleutel kunt u afhalen op de dag van aankomst tussen 15.00 tot 17.00 uur. Voor afwijkende tijden dient u ten minste een week voor aankomst per e-mail contact met ons op te nemen.

Vlonder

Er ligt nu één grote vlonder voor de woonboot. Bij de bouw is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van onze gasten. Er is slechts ten dele een railing geplaatst zodat vissers hun hengel goed kunnen plaatsen.

Motorboten, tenten en campers

Het is niet toegestaan om met motorboten de vijver op te gaan. Dit zorgt voor ongewenste (geluids)overlast. Zonder voorafgaande expliciete schriftelijke toestemming van ons is het ook niet toegestaan om in zelf meegebrachte tenten, campers, caravans, auto’s of andere accomodaties aan wal te overnachten.

Afval

U verblijft op onze boot in een natuurgebied. Wij verzoeken u daarom geen afval te deponeren op het terrein en zwerfafval (ook als dat door anderen is achtergelaten) te verwijderen. U moet zelf zorgdragen voor het verwijderen van uw eigen afval (dat geldt zowel voor glaswerk als voor vuilniszakken of ander vuil). Afval wordt in dit buitengebied niet opgehaald. Indien u ondanks dit verzoek afval achterlaat zijn wij genoodzaakt hier hoge kosten voor in rekening te brengen.

Drinkwater

Op de boot is stromend water aanwezig maar dit is niet drinkbaar. Tegen vergoeding is drinkwater aanwezig in aparte containers.

Linnengoed

De (hoes)lakens, slopen, handdoeken en keukendoeken kunt u zelf meenemen of bij ons huren. Huurprijzen zijn op aanvraag. Als u gebruik wenst te maken van de verhuurservice van linnengoed dan verzoeken wij u ons dat vooraf te melden onder vermelding van de hoeveelheid.

Fietsen

Ook fietsen kunt u zelf meenemen of bij ons huren. Huurprijzen zijn op aanvraag. Als u gebruik wenst te maken van de verhuurservice van fietsen dan verzoeken wij u ons dat vooraf te melden onder vermelding van de hoeveelheid. Wij zorgen dan dat de fietsen bij aankomst voor u klaar staan.

Boekingen

Klik hier voor de boekingsvoorwaarden.
Klik hier voor veelgestelde vragen.
Voor beschikbaarheid kunt u ons mailen via emergo@vakantiewoonboot.nl.