Download routebeschrijving

Routebeschrijving

Onze vakantiewoonboot ligt op het smalste stukje van Limburg op de grens van het dorpje Holtum in de gemeente Sittard/Geleen.

Vanuit Eindhoven

Volg de A2 richting Maastricht. U passeert Eindhoven, Weert, Roermond. Verlaat de A2 bij afslag 47 (Sittard, Born). Aan het eind van de afslag gaat u linksaf de Langereweg op. Lees hierna verder onder Vervolg route.

Vanuit Maastricht

Volg de A2 richting Eindhoven. Verlaat de A2 bij afslag 47 (Sittard, Born). Aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf de Langereweg op. Lees hierna verder onder Vervolg route.

Vervolg route

Op de Langereweg gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Dr. Hub van Doorneweg op. Volg deze weg om het fabrieksterrein van NedCar. Sla aan het eind van de weg rechtsaf de Holtummerweg op. Na circa 500 m passeert u aan de linkerkant een woonhuis met twee molenstenen aan de inrit. Na nog eens 150 m slaat u linksaf (vlak voor de paardenboerdeij). U bent nu op de Scheidstraat. Dit is een smalle, geasfalteerde landweg. Volg de weg nog circa 350 m. De weg maakt een flauwe bocht naar rechts (pas op, u heeft hier slecht zicht op tegenliggers) en meteen na de bocht ziet u aan uw rechterhand het water waarop de woonboot ligt. U moet nu nog zon 75 m doorrijden tot het tweede hek. U staat nu voor de ingang.

Voor TomTom of Google maps:

Voer het adres: Holtummerweg, Sittard-Geleen in in uw apparaat. Op de Holtummerweg gaat u in noordelijke richting en passeert u vervolgens aan de linkerkant een woonhuis met twee molenstenen aan de inrit (de Poolmolen). Blijf in noordelijke richting doorrijden en sla na 150 m linksaf voor de paardenboerderij. U bent nu op de Scheidstraat (een smalle, geasfalteerde landweg). Volg de weg nog circa 350 m. De weg maakt een flauwe bocht naar rechts (pas op, u heeft hier slecht zicht op tegenliggers) en meteen na de bocht ziet u aan uw rechterhand het water waarop de woonboot ligt. U moet nu nog zon 75 m doorrijden tot het tweede hek, waar de ingang is.